Ontdek de nieuwe ST3 Pinion kleuren; nieuwe OMNI-functies en meer

Bekijk e-mail in de browser

Web pagina Stromerbike
Stromer Bikes web pagina

Welkom!

Dit kun je lezen in deze nieuwsbrief:


Twee extra kleuren van het model ST3 Pinion, twee nieuwe functies in de OMNI app en de eerste videoclip van de portretreeks Stromer Personalities. We delen je ook de data van Stromer on Tour mee voor een gratis testrit, nog wat extra nieuws over ons merk en mobiliteit en tot slot ons product van de maand, dat je meteen ook kunt winnen.

Product News 2022

ST3 Pinion – dit zijn de standaardkleuren.

Na de introductie van de ST3 Pinion Limited Edition in Imperial Red presenteren we je nu graag het standaardmodel (incl. comfortframe) met Pinion, riemaandrijving en optionele ABS in de kleuren Cool White en Deep Black.

* Verkrijgbaar met Sport en Comfort frame vanaf zomer 2022

...en uw opties:

🚲Moet je op weg naar naar het werk het stadsverkeer doorkruisen?
Dan is de optie ABS zeker iets voor jou. Met het volledig geïntegreerde antiblokkeringssysteem ben je nog veiliger onderweg.

🚲Ruig terrein?
De optioneel verkrijgbare verende voorvork en geveerde zadelpen van Kinekt verhogen je rijcomfort op oneffen ondergronden aanzienlijk.

🚲Dynamisch of liever relaxed op de pedalen trappen?
Je hebt keuze tussen twee stuurpennen: de Urban Stem voor een iets sportievere zitpositie of de Comfort Stem voor een rechtere zitpositie.

🚲Leg je grote afstanden af naar het werk?
Leg je grote afstanden af naar het werk? Met de upgrade naar de grootste accu (983 Wh) vergroot je je bereik naar maximaal 180 km.

Configureer uw ideale Stromer

Connectiviteit

Binnenkort! Stromer OMNI app met nieuwe functies

De volgende versie van de app (iOS 3.2.0 / Android 3.2.3) is beschikbaar vanaf eind voorjaar en biedt twee nieuwe functies. Je kunt nu zelf je favoriete dealer instellen en de nieuwe herinneringsfunctie voor onderhoud, herinnert je tijdig wanneer je volgende aanbevolen onderhoudsbeurt gepland is (om de 3000 km of na 365 dagen, wat eerst komt). Het Voordeel: Regelmatig onderhoud heeft een positieve invloed op de levensduur van je Stromer en laat je nog vele extra kilometers genieten.

Optie OMNI Upgrade voor ST1 vanaf herfst 2021.

Eigenaars van een nieuwe ST1 met geïntegreerde dagrijverlichting (vanaf herfst 2021), kunnen naar eigen believen hun Stromer gebruiken met de OMNI BT app of met de OMNI C app in een basisversie. Met een eenmalige in-app upgrade kunnen ze toegang krijgen tot alle functies. De voordelen vind je in de animatievideo.

Stromer  OMNI Upgrade Clip

OMNI BT & OMNI C in één oogopslag

Web pagina Stromer on Tour


Drive the difference!

Stromer on Tour – de tourdata.

Onze twee Stromer-on-tour-trailers touren sinds maart weer door Europa. Tijdens deze tourstops kun je een gratis testrit maken met al onze nieuwste modellen in verschillende formaten en uitvoeringen. Welke dealers we aandoen en waar we een stop maken, vind je op onze evenementenpagina. Daar staan alle beurzen en evenementen vermeld waar je niet alleen een gratis testrit kunt maken, maar ook het team van Stromer kunt ontmoeten.

Geen tourstop in jouw buurt? Boek een individuele testrit bij een Stromer dealer.

Stromer on Tour & Events
Boek een proefrit bij dealer

Community

Nieuwe portretreeks! Stromer personalities.


In onze nieuwe videoreeks van interessante persoonlijkheden, is het Olympisch kampioene en energiecoach Tanja Frieden uit Zwitserland die de spits afbijt. Charismatisch en sympathiek!

Moments pagina
Naar de video

Heb je iets spannends meegemaakt of ken je een interessante persoonlijkheid die met een Stromer rijdt? Misschien schrijf jij wel mee aan het verhaal van de volgende video? Stuur je verhaal met als onderwerp Stromer Personalities naar [email protected].

Product van de maand
Antwerp Single Bag

speed pedelec toebehoren

Alles wat telt steeds bij de hand, met de 20 l rolltop tas van robuust polyester.

De Antwerp tas is water- en vuilafstotend en kan in een handomdraai aan de bagagedrager worden bevestigd met het verstelbare Rack-Time-systeem. Klik erop. Klik eraf, zo eenvoudig is het. De tas beschikt nog over enkele andere handige features: een afneembare en verstelbare schouderband, een binnenvak en twee buitenvakken van neopreen om de schouderband in weg te steken en reflecterende logo’s aan beide zijden. De Antwerp Bag past op elk Stromer model.

Verkrijgbaar in de vakhandel voor CHF 139 / EUR 129. Wil je er eentje winnen? Scroll dan naar beneden, naar de wedstrijd.

committment cycling industry


Onze waarden

Shift Cycling Culture – Letter to industry for climate action

Wij nemen onze verantwoordelijkheid! Samen met een 50-tal andere bedrijven uit de fietsindustrie heeft Stromer de open brief «Letter to industry for climate action» van het initiatief Shift Cycling Culture ondertekend. Daarmee verplichten we onszelf om in de volledige productieketen op een duurzame en klimaatverantwoordelijke manier te werken. Het is Stromers visie om niet enkel mobiliteit duurzaam te veranderen en milieuvriendelijker te maken met s-pedelecs, maar het is ook ons doel om op alle niveaus spaarzaam met middelen om te gaan.

Diversen

fietsleasing

Financiering

Alternatieven voor de klassieke aankoop

Er bestaan tal van manieren om een nieuwe Stromer op de kop te tikken. Wist je dat er bij Stromer en heel wat Stromer dealers verschillende leasing- en financieringsopties worden aangeboden?

Financieringsopties

Red Dot Product Design 2022 Award

Kroon op het werk!

ST3 Pinion Red Dot Award 2022 Winner

Wanneer design weet te overtuigen. Het geïntegreerde design van de ST3 Pinion heeft reeds een eerste prijs gewonnen – de gerenommeerde Red Dot Product Design Award 2022.

Swiss Technology

Verloting
Je mist nog steeds de juiste pendeltas?

We verloten 3 x Stromer Antwerp Single Bag met een verrassing erin onder alle ingezonden foto’s!

Zo neem je deel: 

Upload voor 15/05/2022 een lentefoto via de knop Nu deelnemen met de opmerking «Spring Raffle».

Toebehoer

De beste foto’s worden in de Community-galerij op de Stromer Moments-pagina gepubliceerd.

iconNeem nu deel per e-mail

myStromer geeft drie Antwerp Single Bags weg onder alle e-mailinzendingen. Deelname is gratis en staat voor iedereen open. Geen correspondentie over de wedstrijd mogelijk. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. De deadline voor inzendingen is 15.5.2022. De beste foto's kunnen worden gepubliceerd op de sociale media-kanalen van Stromer.