Stromer HereToChange; ST3 Special Edition; Stromer ST7; verloting

Bekijk e-mail in de browser

Stromer web pagina
Stromer HereToChange web pagina

Mobiliteit in beweging

We are #HereToChange

Maandagen, ochtendroutines, (woon-werk)verkeer, overvolle bussen, zoeken naar een parkeerplaats: het maakt allemaal geen deel meer uit van je dag, maar behoort tot het verleden. Want met je Stromer, rijd je rechtstreeks de toekomst tegemoet. En je laat je door niets meer van je koers brengen. Zo herlaad je deze negatieve begrippen met positieve energie en maak je er iets goeds van. Laat het verkeer dus gewoon links liggen. Voor jou, voor ons en voor onze planeet. 

Het Stromer team

Bekijk de nieuwe merkvideo
Meer over #HereToChange
Web pagina ST3 Special Edition

Product News 1

ST3 Special Edition

Naast alle features van de ST3 Pinion, zoals de dynamische 820 W sterke motor, de 9 versnellingen van Pinion met Gates Carbon-Belt-Drive, de comfortabele Twist-Shift-schakeling en de optionele ABS heeft deze ST3 ook nog een bijzondere laklaag in Ipanema Brown. De Special Edition is bovendien uitgerust met een zadelpen van Kinekt en de BQ983 accu. Optioneel ook met verende voorvork en comfortabele stuurpen. 
Verkrijgbaar vanaf herfst 2022.

Ontdek de ST3 SE
Naar de productpagina

Product News 2

ST7 Het nieuwe vlaggenschip voor langeafstandspendelaars

Dit model, dat op Eurobike als wereldprimeur aan het grote publiek werd voorgesteld, heeft grote media-aandacht geoogst. Met zijn 1440 Wh krachtige accu, een bereik van wel 260 km en de elektrische Pinion Smart.Shift-schakeling legt ons nieuwste vlaggenschip de lat opnieuw een stuk hoger in de markt van de speed-pedelecs.

De nieuwe mobiliteitsoplossing voor langeafstandspendelaars. Verkrijgbaar vanaf herfst in Solid Gold en vanaf januari 2023 in Dark Platinum.

Naar de pagina ST7

Wist je dat?

Financieringsoplossingen

In steeds meer landen zijn nieuwe financieringsoplossingen voor een eigen Stromer beschikbaar. In onze blogpost op de pagina Moments stellen we je drie voorbeelden van zo’n financiering voor. Klik op de knop Over de voorbeelden voor de drie portretten.

Je kunt overige financieringsopties vinden door op de knop Financieringsopties te klikken. De aanbiedingen variëren naargelang de landinstellingen die je hebt gekozen.

Over de voorbeelden
Financieringsopties

Community

Vijf Stromer badhanddoeken te winnen!


Onze missie bestaat eruit om met onze Stromer bikes de toekomst van de mobiliteit te veranderen. Wanneer en waarom heb jij je eigen mobiliteit in vraag gesteld en veranderd? Onder alle per e-mail ingezonden antwoorden op deze vraag verloten we vijf van onze nieuwste badhanddoeken.

Hier is hoe je kunt winnen:
Stuur ons via knop jouw antwoord tot 26 september 2022 met de vermelding "HereToChange".

iconDeelnemen

myStromer verloot vijf Stromer badhanddoeken uit alle ingezonden e-mails. Deelname is gratis en staat open voor iedereen. Over de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht. De uiterste datum voor inzendingen is 26.09.2022. De beste verhalen kunnen worden verzameld en gepubliceerd op de sociale media-kanalen van Stromer.